vineri, 2 ianuarie 2009

1. Resursele naturale

Scopul si logica acestei idei sunt evidente si nu este noua, a mai fost implementata in Romania in 1895 la crearea statului modern roman prin Legea minelor iar controlul acestor resurse este in strinsa legatura cu independenta, suveranitatea si suzeranitatea tarii.Cedarea acestor resurse catre anumite corporatii straine sub presiune in ideea de a intra in anumite organizatii de genul NATO sau UE este o pacaleala evidenta si trebuie corectata imediat.De ce?
1. Scopul razboiului este accesul la resursele unei tari.Resursele sunt naturale, economice si umane.In cazul Romaniei actuale nu a fost nevoie de razboi le-am cedat de bunavoie pe ce?
Pe securitate contra "teroristilor", "comunistilor" probabil a "extraterestrilor" si un "trai mai bun" in sclavia bancilor si a multinationalelor.

2 comentarii:

Adolf spunea...

Se pare ca nu ai observat razboiul dintre "Primul Betiv al Tarii" si "Motociclist" dus in ultimii 4 ani pentru suprematia "Carului cu boi".

Adolf spunea...

Si razboiul pe care este pe cale sa-l inceapa "Micutul Trompetist" cu pensionarii pentru restrictionarea dreptului la munca si un trai decent.Noroc cu bancile si mutinationalele, crezi ca vor accepta ca sclavii lor sa stea jumatate cu miinile ocupate sa aplaude la TV si jumatate cu cracii in sus asteptind pensia din taxele platite de ei.La munca! boilor.